Menu Sluiten

Hijswerktuigen Antwerpen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

More info

tags: Advies Hijswerktuigen – Hefadvies – Hefwerktuigen – Hijskettingen – Hijswerktuigen – 

Wenst u meer info over hijswerktuigen antwerpen kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Hijswerktuigen Antwerpen

Hijsen | Takeltuigen | Heffen | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hijswerktuigen antwerpen

english franais deutsch espaol italiano voor al uw vragen infolifthing.com home activiteiten industrile verhuizingen montage en manipulatie uitzonderlijk vervoer machineverplaatsing transport met kraanwagen projecten blog vacatures contact industriele verhuizingen montage en manipulatie machinetransport lifthing rigging handling installing lifthing is een industrieel installatiebedrijf. Onze activiteiten omvatten alles wat kan gekoppeld worden aan machinebehandeling of beter bekend als industrile verhuis of rigging. Wij bieden onze klanten oplossingen voor het verplaatsen en installeren van machines en apparaten dit vanaf kg tot ton. Lifthing zorgt voor de volledige mechanische installatie en kan ook instaan voor alle elektrische aansluitingen hijswerktuigen antwerpen binnen uw budget Onze klanten zijn vooral industrien en installatiebedrijven in belgi maar wij werken ook .

talen nl fr particulier professioneel home diensten elektriciteit hef amp hijswerktuigen telecom werken op hoogte liften speeltuinen en speeltoestellen brandveiligheid bti referenties accreditaties vertrouwelijk onpartijdigheid en onafhankelijkheid klachten en beroepen verkoopsvoorwaarden contact offerte bti bureau voor technische inspectieselektriciteit elektriciteit u kan bij bti terecht voor de keuring van al uw elektrische installaties. Wij beschikken over gespecialiseerde teams voor keuringen van laagspanning of hoogspanning. Een goed functionerende elektrische installatie is niet vanzelfsprekend maar wel van levensbelang wanneer er fouten optreden of er onprofessioneel werd mee omgesprongen kan er een defect elektrocutie of zelfs brandgevaar ontstaan. Inspecties van deze installaties voorkomen dus leed en dragen e.

De discipline van Hijswerktuigen antwerpen

fr nl vragen bel contact mijn konhef modernisatie liften onze expertise menu controle van liften controle van hefwerktuigen indienststellingen advies en opleidingen home controle van hefwerktuigen controle van hefwerktuigen hefbruggen torenkranen rolbruggen … Er zijn enorm veel merken types en generaties van hefwerktuigen wat de sector net extra boeiend maakt bart technieker bij konhef de periodieke controle van de meeste hefwerktuigen moet elke drie maanden plaatsvinden maar voor sommige tuigen is dat slechts zesmaandelijks of jaarlijks waarom kiezen voor hijswerktuigen antwerpen Een overzicht. Periodiciteit wettelijke basis hangstellingen driemaandelijks art. arab hijswerktuigen driemaandelijks art. arab hoogwerkers driemaandelijks art. arab hefbruggen jaa.