Menu Sluiten

Informatie Hijswerktuigen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

More info

tags: Advies Hijswerktuigen – Hefadvies – Hefwerktuigen – Hijskettingen – Hijswerktuigen – 

Wenst u meer info over informatie hijswerktuigen kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Informatie Hijswerktuigen

Takeltuigen | Hijsen | Heffen | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie hijswerktuigen

talen nl fr particulier professioneel home diensten elektriciteit hef amp hijswerktuigen telecom werken op hoogte liften speeltuinen en speeltoestellen brandveiligheid bti referenties accreditaties vertrouwelijk onpartijdigheid en onafhankelijkheid klachten en beroepen verkoopsvoorwaarden contact offerte bti bureau voor technische inspectiesvertrouwelijk vertrouwelijk b.t.i. V.z.w. Verzekert de geheimhouding van de informatie die zij in de loop van haar keuringsactiviteiten heeft verkregen. De verplichtingen van vertrouwelijkheid van verslagen kunnen niet ingeroepen worden wanneer de wettelijke voorschriften of regelgevingen het opsturen van informatie naar de overheid eisen informatie hijswerktuigen informatie inwinnen Hebben inzicht in de verslagen belac tijdens audits fod economie fod werkgelegenheid arbeid en sociaal overleg alle gerechtelijke instanties en controlediensten van de overheid. De klant wordt vooraf op de hoogte gebracht van de geleverde informatie tenzij dit wettelijk verboden is. Fr my webreports contacteer bti hebt u vragen over onze diensten of de wetgevi.

home organisatie opleidingen service contact contact contactformulieropen or close indien u een cursus wilt boeken meer informatie wenst of een persoonlijke afspraak wilt maken vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Algemene gegevens betreft bedrijf particulier bedrijfsnaam bedrijfsnaam btwnummer btwnummer gegevens aanvrager dhr mevr achternaam achternaam voorletters voorletters adres adres postcode postcode plaats plaats telefoonnummer telefoonnummer mobiel nummer mobiel nummer faxnummer faxnummer email adres email adres aanvraag stuur mij meer informatie per emailneem telefonisch contact met mij opaanmelding voor de cursus aanvangsdatum e voorkeursdatum voor start cursus aanvangsdatum e voorkeursdatum voor start cursus locatie locatie in company hefco vestiging aantal personen aantal personen cursus cursus veilig werken met de hef reachtruck veilig werken met de elektrostapelaar en de pallettruck veilig werken met de hoogwerker veilig werken met de verreiker veilig werken met d.

Bericht over Informatie hijswerktuigen

home wie zijn we keuringen contact faq nieuws nieuwsbrief vacatures referenties nl fr particulier professional nieuws nieuwsbrief vacatures referenties nl fr particulier professional home wie zijn we keuringen contact faq winkelmandje erkend controleorganisme keuringen van elektriciteit aardgas drinkwater riolering en stookolietanks interesse in informatie hijswerktuigen Energieprestatiecertificaat epb blowerdoor meer info u bevindt zich hier particulierhomewie zijn we wie zijn we aca werd in erkend als nationaal keuringsorganisme voor huishoudelijke elektrische installaties. Sindsdien behaalde aca ook de erkenning voor onder andere keuringen van niethuishoudelijke elektrische installaties aardgas water riolering en stookolietanks. Service en vertrouwen in enkele jaren tijd is aca uitgegroeid tot n van de belangrijkste keuringsorganismen in de huishoudelijke markt. Tegenwoordig wordt op elektrische keuringen voor verkoop van woningen in .