Menu Sluiten

Spanbanden

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over Spanbanden:

Als u in de industrie werkt, hebt u zich waarschijnlijk afgevraagd wat spanbanden zijn. Dit is een soort band die wordt gebruikt om zware ladingen vast te zetten. Ze zijn gemaakt van polyester, dat meestal kunstmatig wordt gemaakt in laboratoria. De riemen zijn geweven, waardoor de spanning gelijkmatig over de hele riem wordt verdeeld. Dit maakt ze duurzamer en sterker, en ze zijn ook beter bestand tegen slijtage en scheuren. Tijdens de productie worden deze spanbanden getest om te zien hoe lang ze stand houden en hoeveel gewicht ze kunnen dragen.

Spanbanden met ratel zijn een ander type spanband. Deze zijn gemaakt van polyesterbanden, die uiterst duurzaam zijn en weinig rek hebben. Hierdoor kunnen zij een lading aan een vrachtwagen vastzetten ter.

More info

tags: Advies Hijswerktuigen – Hefadvies – Hefwerktuigen – Hijskettingen – Hijswerktuigen – 

Wenst u meer info over spanbanden kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Spanbanden

Veiligheid | Hijsen | Takeltuigen | Heffen | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Spanbanden

beeckman home over beeckman company producten dealer new contact home spanbanden fabrikant duurzaam materiaal scherpe prijzen stevige kwaliteit spanbanden fabrikant bent u voor uw bedrijf op zoek naar spanbanden en de geschikte fabrikant beeckman company is de perfecte partner voor al uw spanbanden. Maak snel kennis met ons uitgebreid gamma spanbanden voor meer omzet Stuur berichtbel beeckman company levert spanbanden als fabrikant beeckman company heeft ervaring in verschillende industrieeumln en is de ideale partner voor al uw spanbanden. Onze fabrikant levert spanbanden af in polyester pes die voldoen aan de hoogste veiligheidsvoorschriften. De ratel en de haken zijn gemaakt uit roestvrij staal rvs. Dit zorgt voor een goede levensduur en een hoogwaardige kwaliteit. Onze spanbanden zijn leverbaar in verschillende lengtes kleuren en voor verschillende gewichten tot wel ton. Vraag vandaag nog uw offerte aan. Onze fabrikant levert spanbanden voor verschillende doeleinden. Onze spanbanden zijn bruikbaar voor autotransport de agrar.

menu over ons producten contact ladingzekering ladingzekering categorien hijskettingen en onderdelen kettingsamenstellingen gunnebo pewag harp en dsluitingen betonhandling hijsbanden amp rondstroppen polyester hijsbanden hijsbanden met versterkte lussen eindeloze hijsbanden rondstroppen te tlx beschermhoezen takels en loopkatten handtakels teltakels staaldraadtakels elektrische kettingtakels loopkatten elektrische loopkatten duw en mechanische loopkatten perslucht kettingtakels ladingzekering ladingvastzetstangen bescherming sjorbanden kettingspanners en sjorkettingen hijsklemmen vatenklemmen verticale plaatklemmen horizontale plaatklemmen buis en blokkenklemmen balkenklemmen schroefklemmen hefmagneten heb je belangstelling in spanbanden lieren acculieren elektrische lieren handlieren hydraulische toestellen transportcassettes pallethaken amp hijsevenaars valbeveiliging harnassen haken lijnen valstopapparaten veerbalancers voorzetapparatuur voor heftrucks zoeken naar kettingspanner grade kettingspanner grad.

Notie over Spanbanden

zoekterm zoeken tiscotex academy team tiscotex producten bb weverij atelier kwaliteit onze klanten contact menu producten bb weverij atelier kwaliteit onze klanten contact home producten resultaten van je zoekopdracht kies een producttype hardware hijsmiddelen ladingzekering maatwerk narrow fabrics netten spanbanden kies een sector agricultuur dier automobiel bouw interieur design sport events transport logistiek naar alfabetische productenlijst producten gevonden. Weldra nog meer tiscotex producten online antislipmatten stroken tegels band vlamvertragend vlas katoen pes band voor draagriem van vrijetijdstassen pp band voor boekbinding linnen band voor broekriemen katoen pes band voor de afboording van sportnetten pp band .